
Υλικά
για τη βάση
– 500 γραμμάρια αλεύρι
– 1 μικρό γιαουρτάκι
– 2 φλιτζάνια του καφέ σπορέλαιο
επιπλέον
– 2 φλυτζάνια του τσαγιού φέτα
– 2 αβγά
– λίγο γάλα
– λίγο γάλα
Εκτέλεση Συνταγής
Βήμα1
Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση και ζυμώνουμε με το χέρι.
Βήμα2
Στρώνουμε τη βάση σε λεπτό στρώμα σε ένα ταψί.
Βήμα3
Από πάνω στρώνουμε τη φέτα.
Βήμα4
Χτυπάμε τα αβγά με λίγο γάλα και τα ρίχνουμε στο ταψί.
Βήμα5
Βάζουμε την τυρόπιτα στο φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα μέχρι να ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου